Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Kobre za povijesni plasman DVD-a Palinovec na Vatrogasnu olimpijadu

Ekipa Kobre DVD-a Palinovec na 8. Državnom natjecanju u nedjelju u Varaždinu ostvarila je povijesni uspjeh osvojivši drugo mjesto čime je izborila nastup na Vatrogasnoj olimpijadi koju će iduće godine od 17. do 24. srpnja ugostiti slovensko Celje.

Ekipu su činile: Lorena Fileš, Ema Perković, Ema Hajdarović, Iva Fileš, Katarina Jančec, Viktorija Horvat, Korina Srpak, Petra Hajdarović i Stefani Branilović te rezerva Paula Kanižaj. Vodio ih je Ivan Petar Srpak.

Na rezultat se u našem programu osvrnuo predsjednik DVD-a Palinovec Franjo Jančec: 

Dodajmo tome da su djevojke su plasman na državno prvenstvo izborile osvojivši 1. mjesto na županijskom natjecanju koje je održano 2019. godine u Sivici. Tada su ekipi pomogle i Karla Lovrenčić, Erin Isabel Sabol, Nina Klobučarić i Klara Glad.

U na ovogodišnjoj državnoj smotri DVD Palinovec nastupio s čak četiri ekipe, a rezultati su sljedeći:

Žene A2 – 2. mjesto i plasman na olimpijadu (41 ekipa u kategoriji)

Žene A1 – 7. mjesto (41 ekipa u kategoriji)

Muški A – 17. mjesto (49 ekipa u kategoriji)

Muški B – 5. mjesto (51 ekipa u kategoriji)

>> POGLEDAJTE VELIKU FOTOGALERIJU: Odlični rezultati međimurskih vatrogasaca: Međunarodno natjecanje izborile i vatrogaskinje Palinovca

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.