STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO | Goričanec: Kup kao melem na ranu, o novoj sezoni ćemo nakon odmora

Nogometaši Međimurja iz Čakovca na odmoru su nakon teške sezone u kojoj su ispali iz 2. HNL, a gorak okus ublažilo je osvajanje Kupa Međimurskog nogometnog saveza.

– Dosta svega su dečki proživjeli, bilo je tu puno amplituda, oko financija i svega. Mislim da su si zaslužili jer kvalitetom sigurno zaslužuju drugoligaški rang, ali takve su bile okolnosti. Trofej Kupa nam je melem na ranu.

O novoj će sezoni tek nakon odmora …

– Nismo ništa razgovarali, jednostavno nam treba odmor, barem tjedan dana i onda ćemo krenuti s daljnjim radom.

Znači li to njegov ostanak na klupi sada trećeligaša?

– Teško pitanje, ne znam. Puno me istrošilo s obzirom na to da sam u radnom odnosu što je fizički jako teško. Ali uspjeli smo zadnja dva kola sve malo podići, i atmosferu i organizaciju oko kluba, a dalje, vidjet ćemo.

A kao prvi trener završnicu sezone odradio je bez poraza. U završnici Druge HNL pobijedili su Sesvete (1:0) i Solin (2:1), a u polufinalu Kupa Draškovec te u finalu Mladost Komet iz Preloga.  

– Nakon polufinala u Draškovcu, dosta smo radili na psihološkoj pripremi momčadi, malo smo promijenili sustav i način treniranja, dečki su izvaredno reagirali i to je donijelo rezultat. – zaključio je trener Međimurja Nikola Goričanec.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.