STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

AUDIO, FOTO | Uspješni preloški sportaši na prijemu kod gradonačelnika

Tradicionalne božićno-novogodišnje prijeme na kraju sada već minule godine u Prelogu su zaključili sportaši.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek i predsjednik Gradskog vijeća Đuro Ujlaki primili su uspješne sportaše iz Preloga karatisticu Daliu Šestak i Tinu Panića, kuglača Franju Gosarića i maratonca Andreja Hladnika. Uz prigodne poklone čelnici Grada zahvalili su im na dosadašnjim rezultatima te poželjeli zdravlje i uspjeha u novoj 2023. godini.

Gradonačelnik Kolarek:

Mladi karatisti Dalia Šestak i Tino Panić u svijet borbi krenuli su u KK Klubu Mihovil u Prelogu, a oboje su danas članovi KK Globus Čakovec-Mala Subotica. Ove su godine nanizali odlične rezultate, no neki se ipak izdvajaju.

Osmogodišnja Dalia aktualna je prvakinja hrvatske u kategoriji -33 kg, a naslov  najbolje u zemlji osvojila je u listopadu u Jastrebarskom na Prvenstvu Hrvatske u pojedinačnim borbama za mlađe uzraste koje je okupilo više od 650 karataša.

Tino je osvojio zlatnu medalju u kategoriji dječaka U-12 -35kg na Svjetskom kupu Svjetske karate federacije održanom u Poreču u sklopu Youth Leaguea.

Franjo Gosarić, član je Kuglačkog kluba Željezničar iz Čakovca koji se natječe u 1. hrvatskoj kuglačkoj ligi, a s Denisom Košakom osvojio je naslov seniorskog prvaka Hrvatske u paru.

Ovaj je tandem ujedno i najbolji županijski par. Do naslova prvaka svladali su i profesionalce, hrvatske reprezentativce, što dovoljno govori o njihovoj kvaliteti.

Andreju Hladniku prva je sportska ljubav bio nogomet i iako se tek se kasnije okrenuo trčanju, danas postiže vrhunske rezultate.

Član je AK Varaždin, a ove je godine trijumfirao na Sljemenskom polumaratonu s vremenom 3:31:14 sata i postao prvak Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze. Gotovo da nema na kojoj je Preložanin sudjelovao, a nije stao na postolje.

Ove je godine osvojio i naslov prvaka Hrvatske.

Iza njihovog uspjeha stoji puno truda, rada i odricanja, pritom su im obitelji najveća podrška, a u 2023. godini na putu do novih uspjeha, gradonačelnik je obećao i daljnju podršku Grada.

>>> Zašto Prelog ni ove godine nije proglasio najbolje sportaše? 

Donosimo i fotogaleriju s prijema:
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.