Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

AUDIO, FOTO | Počela nova školska godina: Manje prvašića, ukupno više školaraca nego lani

Nova školska godina 2022/2023, OŠ Ivana Gorana Kovačića, Sveti Juraj na Bregu

Početak nove školske godine u OŠ Ivana Gorana Kovačića

Počela je nova školska godina. U osnovne i srednje škole kojima je osnivač Međimurska županija jutros sjelo je oko 12 tisuća školaraca, njih oko 130 više nego protekle školske godine.

U klupe osnovnih škola sjelo je 9406 učenika, odnosno 84 više nego lani, a od tog je broja 1116 prvašića. U srednjim školama je 3707 učenika, odnosno 47 više nego prošle godine.

Otvaranje školske godine održano je u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu gdje je školarce, a posebno 54 prvašića, pozdravo ravnatelj Mladen Beuka.

Puno uspjeha u novoj školskoj godini učenicima i djelatnicima obrazovnih ustanova poželio im je župan Matija Posavec, a prvašiće ove škole darivao je školskim sitnicama u vrećici s reflektirajućoj oznakom kako bi na cestama bili što vidljiviji.

 

 

 

 

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.