Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO, FOTO | Nastavljena tradicija obilježavanja blagdana svetog Huberta

Svetom misom u crkvi sv. Jakoba koju je predvodio prečasni Antun Hoblaj, u Prelogu je obilježen blagdan svetog Huberta, zaštitnika lovaca, matematičara, optičara i radnika u metalnoj industriji.

Lovačko društvo Prepelica koje čuva tradiciju lova, blagdan svog zaštitnika obilježilo je i prigodnim druženjem.

Željko Horvat, član društva:

Alojzije Grabant, zamjenik predsjednika, lovac je od 1984. godine.

Obilježavanje blagdana svetog Huberta tradicija je koja traje godinama. Predsjednik društva Kristijan Štampar:

Prepelica ima 35 članova, a svake godine članstvo povećaju i mladim snagama. Brinu o 2400 hektara površine, od čega je 1600 lovno-produktivne površine. Na svom su Domu ove godine zamijenili stolariju, slijedi i novo krovište, a od planova koji se izdvajaju:

Pogledajte fotogaleriju:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.