Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Donja Dubrava: Bespovratnih 200 tisuća kuna za rekonstrukciju ulice Krbulja

Podturen, potpisivanje ugovora o sufinanciranju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova EU, 14.4.2021.
U Donjoj Dubravi krajem ljeta, bude li sve prema planu, krenut će rekonstrukcija i uređenje ulice Krbulja za što je općina od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije dobila bespovratnih 200 tisuća kuna.

Ukupna vrijednost radova na projektu “Rekonstrukcija ulice Krbulja sa izgradnjom pješačke staze i oborinske odvodnje“ procijenjena je na oko 870 tisuća kuna. Detalje o projektu nakon potpisivanja ugovora iznio je načelnik Marijan Varga.

Početak radova planiran je nakon Dana općine.

Dodajmo tome da je vijeće Općine Donja Dubrava održalo je i svoju posljednju sjednicu u ovom sazivu. Detalje donosimo u našem informativnom programu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.