Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

AUDIO | Božićna poruka prečasnog Antuna Hoblaja

Božić je kršćanski blagdan kojim se slavi rođenje Isusa Krista. U našem programu noćas smo prenosili polnoćku iz crkve svetog Lovre u Cirkovljanu, a misno slavlje predvodio je prečasni Antun Hoblaj.

Preloški župnik svojoj poruci u našem  vjerskom programu istaknuo je:

– U ovoj svetoj noći opet ćemo doživjeti i spoznati da je Bog s nama, da nas neće nikada ostaviti jer se ovdje za nas rodio, postao čovjekom da poživi s nama ljudski vijek da ponese ljudsku bijedu sve od smrti. Pretrpio je sve zlo koje su mu ljudi nanijeli, a da on nikome zlo ne učini. Prošao je zemljom čineći dobro. – rekao je u uvodu božićne poruke u vjerskom programu prečasni Antun Hoblaj.

Božić je sveta božićna noć, prije svega, pastiri, anđeli, ovčice zvukovi orgulja i razdragane božićne pjesme. Božić je radost rođenja Isusa Krista, rekao je prečasni Hoblaj.

– No, u današnjem okruženju, čovjek se pita kako ga slaviti? Gdje pronaći razloga za radost u težini svih teškoća i bolesti koje nas okružuju, kako imati Božić u ovim prilikama i kušnjama, sve je manje nade. Tako barem izgleda. Ali, opet, valja stati pred jaslice i učiti zaboravljene ili nenaučene lekcije živote.

Iz vjerskog programa prenosimo cijelu poruku župnika Župe svetog Jakoba.

Čestitka prečasnog Antuna Hoblaja

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.