STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

MNS u četvrtak odlučuje o Kustićevoj kandidaturi, Varaždinci dali podršku

Članovi IO HNS-a na sjednici NSLSŽ u Gospiću
– Podršku Marijanu Kustiću dao je ŽNS Varaždin, a kako se doznajte to isto bi trebao sutra učiniti Međimurski nogometni savez (MNS).

Priče koje su dugo kružile u kuloarima jučer su dobile i službenu potvrdu. NSLSŽ potvrdio je kandidaturu Marijana Kustića (46) za novog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS). Time je i službeno počela smjena Davora Šukera, a ona bi trebala završiti 29. srpnja na sjednici izborne Skupštine HNS-a koja će biti održana u Zagrebu.

Prema dosad poznatim informacijama, čini se da će upravo Kustić biti jedni kandidat za čelno mjesto nacionalnog saveza, iako se očekivalo da će Zagrebački nogometni savez (ZNS) za kandidata predložiti Tomislava Svetinu, no to se još nije dogodilo.

Upravo je Svetina jučer u Gospiću, s ostalim članovima Izvršnog odbora HNS-a, među kojima je bio i predsjednik MNS-a Mato Kljajić, a nije bilo tek Damira Miškovića, nazočio i podržao njegovu kandidaturu.

Da bi ona postala službena, Kustiću je potrebna podrška još barem šest županijskih nogometnih saveza. U našem okruženju, podršku je dao ŽNS Varaždin na održanoj sjednici IO – jednoglasno, objavili su jučer.

Neslužbeno doznajemo da će podršku dati i IO MNS-a koji će u četvrtak u Čakovcu održati svoju sjednicu.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.