Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Andreju Horvatu novi mandat čelu dubravskih ribiča

ŠRD Štuka izborna Skupština, Foto: Općina Donja Dubrava

Foto: Općina Donja Dubrava

ŠRD Štuka Donja Dubrava održala je redovnu izbornu godišnju skupštinu na kojoj je novi mandat povjeren dosadašnjem vodstvu.

Na čelu udruge i u narednom mandatu od 4 godine ostaje Andrej Horvat, a dopredsjednik je Dejan Klarić. Za tajnika je izabran Željko Štirnić, a o blagajni će brinuti Dražen Kralj.

Upravni odbor će sačinjavati: Andrej Horvat, Dejan Klarić, Željko Štirnić, Dražen Kralj, Branko Brljak, Željko Rusak i Lovro Balažinec. U Nadzorni odbor izabrani su: Ivan Štefić, Darko Rusak i Marijan Mirić.

Dobravski ribiči ove godine žele urediti interijer ribičkog doma. U klubu su zadovoljstvom brojem prodanih ribičkih karata. Do sada 115, a do kraja godine očekuju oko 170.

Među članovima društva, predstavnicima dobravskih i prijateljskih udruga, Skupštini je nazočio i zamjenik općinskog načelnika Zoran Horvat. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.