Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Akcija ‘Katruže za Katružu’ nastavlja se u subotu na nekoliko lokacija

Katruža_ilustracija_cvijet_zaklada

Međimurska zaklada solidarnosti Katruža u sklopu Proljeća za Katružu i ovog svibnja tradicionalno organizira akciju Katruže za Katružu.

Akcija je u srijedu počela u Svetoj Mariji uz Društvo žena Sveta Marija, a nastavlja se u subotu na nekoliko lokacija diljem Međimurja.

Katružine štandove možete obići u subotu u Čakovcu u središtu grada od 9  – 11,30 sati, u Prelogu od 8 – 11  sati na gradskoj tržnici gdje će akciju provoditi članice udruge Priločko srce, a pridružit će im se i  članice Društva žena iz Goričana. U Murskom Središću od 8 – 12 sati na tržnici akciju će provoditi članice Društva žena Mursko Središće.

Akciju u Belici provodit će članice Udruge žena Općine Belica od 7 – 10 ispred Robne kuće u Nedelišću  akciju će provoditi članice Udruge žena Nedelišće od  8 – 12 sati ispred tamošnje turističke zajednice, u Donjem Vidovcu akciju će provoditi Općina Donji Vidovec i aktivisti Katruže od 8 – 10,30 sati ispred općinske zgrade.

Pridružiti se akciji možete i donacijom cvijeta katruže iz svog dvorišta ili vrta, a predati ih možete na štandovima.

– Pokažite svoju humanost i pomognite onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. Neka u subotu cijelo Međimurje miriše na  katruže. – poručili u iz Zaklade.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.