Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Akcija ‘Četiri ubojice u prometu’ u subotu na međimurskim cestama

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M
Policijski službenici mobilnog tima Policijske uprave međimurske ove subote od 16 sati pa do ponoći provodit će akciju ‘Četiri ubojice u prometu’.

Policija će poduzeti pojačane aktivnosti usmjerene na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja i onih koji najčešće dovode do najtežih stradavanja – alkohola, brzine, sigurnosnog pojasa i mobitela.

Pod posebnim nadzorom bit će i ponavljači teških prometnih prekršaja. Promet će se nadzirati diljem Međimurja, a bit će uključeni svi raspoložiti ljudski i tehnički resursi. Akcija će biti provedena u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.