Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Aida Trstenjak, Sven Strahija i Nikola Topličanec izborili plasman na EP

KK Globus Grand Pix Croatia Samobo 2023 / Foto: KK Globus

Foto: KK Globus

Aida Trstenjak, Sven Strahija i Nikola Topličanec izborili plasman na Europsko prvenstvo

Članovi Karate kluba Globus Čakovec Mala Subotica osvojili su šest medalja i tri plasmana na Europsko prvenstvo na natjecanju Grand Prix Croatia u Samoboru.

Srebrne medalje osvojili su Tesa Balog (djevojčice 9-10 godina,  -39), Aida Trstenjak (kadetkinje, -47kg) i Sven Strahija (kadeti, -70kg).

Brončane medalje osvojili su Dalia Šestak (djevojčice 9-10 godina, -35kg), Ervin Šoltić (dječaci 13-14 godina -64kg) i Laura Strahija (kadetkinje, -61kg) kojoj je plasman na EP-u izmaknuo za samo 0,2 boda.

Na GP Croatia u Samoboru u tri dana nastupilo je 1730 natjecatelja iz 24 države.

Ovo je ujedno bio i zadnji izborni turnir za Europsko prvenstvo koje će biti u veljači održano na Cipru.

Foto: Karate klub Globus

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.