Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Adventski kalendar Studija M: KTC poklon paket

Advent je. Najljepše doba godine samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju.

Uz frekvenciju Studija M i na našim društvenim mrežama, Facebook Radio Studio M i Instagram studiom_98.8, svakog dana možete pronaći različite poklone i – ako budete brzi, jer jedan poklon dostupan je samo 24 sata – osvojiti neki od njih.

#19 Adventski kalendar Studija M: KTC poklon paket

Ljubav se umnožava dijeljenjem i pred vikend u kojem palimo adventsku svijeću ljubavi, tu najljepšu emociju podijelite uživanjem u slobodnom vremenu s obitelji, prijateljima, najmilijima… Iza adventskog prozorčića krije se KTC poklon paket koji će nekome zasladiti i uljepšati druženje.

Da biste se uključili u darivanje:

✨ u komentru nam recite koji vam je dosad bio najljepši trenutak ovih blagdana i s kime ste ga podijelili? 🥰✨

Uključit se u darivanje možete i na našem Instagram profilu:

Giveaway traje do 22. prosinca u podne, a istog dana objavit ćemo ime sretnog dobitnika/-ce i novi super poklon koji ćete moći osvojiti zato provjerite jeste li nas zapratil Radio Studio M!

V A Ž N O ! Imena dobitnika/-ca objavljujemo javno – u programu radija Studio M, u ovom članku i na našim društvenim mrežama i od njih ne tražimo nikakve dodatne podatke niti ne šaljemo linkove koje je potrebno otvarati ili u njih upisivati bilo kakve osobne ili druge podatke!

Dobitnik darivanja je: Marijan Bohnec – čestitamo!

***Poklon ne šaljemo, on se isključivo osobno preuzima od strane dobitnika prema dogovorenom roku.

Pravila Adventskog kalendara Studija M nalaze se ovdje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.