Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Adventski kalendar Studija M: Katolički kalendar Župe Prelog za 2024. godinu

Adventski kalendar Studija M, Katolički kalendar Župe Prelog 2024

Advent je. Najljepše doba godine samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju.

Uz frekvenciju Studija M i na našim društvenim mrežama, Facebook Radio Studio M i Instagram studiom_98.8, svakog dana možete pronaći različite poklone i – ako budete brzi, jer jedan poklon dostupan je samo 24 sata – osvojiti neki od njih.

#15 Adventski kalendar Studija M: Katolički kalendar Župe Prelog 2024

Na adventskom vijencu gori treća svijeća, svijeća radosti! Iza adventskog prozorčića danas se krije Katolički kalendar 2024. Župe Prelog. Na 12 listova kroz 12 mjeseci koje prate pažljivo birane fotografije važnih dana i obljetnica Župe sv. Jakoba ap. st.

Poklon kojim ćemo razveseliti dvoje dobitnika, a da bi jedan bio vaš

✨ komentirajte s kojom vama dragom osobom danas želite podijeliti radost, a možda i ovaj poklončić ✨

Uključite se u darivanje i na našem Instragram profilu:

Giveaway traje do 18. prosinca u podne, a istog dana objavit ćemo imena sretnih dobitnika/-ce i novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Zapratite nas na našim društvenim mrežama kako vam baš ništa ne bi promaknulo!

V A Ž N O ! Imena dobitnika objavljujemo javno – u programu radija Studio M, u ovom članku i na našim društvenim mrežama i od njih ne tražimo nikakve dodatne podatke niti ne šaljemo linkove koje je potrebno otvarati ili u njih upisivati bilo kakve osobne ili druge podatke!

Dobitnici poklona su: Marija Novak i Marija Kukec.

***Poklon ne šaljemo, on se isključivo osobno preuzima od strane dobitnika prema utvrđenom roku.

Pravila Adventskog kalendara Studija M nalaze se ovdje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.