Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Adventski kalendar Studija M: Božićna zvijezda

Na adventskim vjenčićima danas palimo prvu adventsku svijeću. Ona simbolizira nadu, a istovremeno nas ispunjava veseljem i zajedništvom.

Najljepše doba godine još je ljepše uz poklone, zato smo ovog adventa potrudili iznenaditi vas lijepim darovima.

Nadamo se da ćete se s nama u odbrojavanju do Božića veselo družiti i da će svatko od vas u lijepim poklonima pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane.

Darivanje se održava kroz naš radijski program na 98.8 MHz te na našim društvenim profilima, Facebook Radio Studio M i Instagram studiom_98.8.

Svako darivanje traje 24 sata, a pobjednici će biti objavljeni u programu Studija M, označeni u komentaru i na kraju ovog članka. 🎁

Božićna zvijezda nezaobilazan je blagdanski ukras gotovo svakog doma, ali i poslovnih prostora.

Upravo se ona krije iza prvog prozorčića Adventskog kalendara, a daruje ju Cvjetni atelier i trgovina Magnolia Domašinec.

Sve što trebate napraviti da bi ona bila vaša je sudjelovati danas u programu Radija Studio M ili otići na naše društvene mreže (Facebook, Instagram) i ispod fotografije giveawaya napraviti sljedeće:

✨ komentirati koja bi vama draga osoba i zašto također voljela sudjelovati u darivanju ✨

Giveaway traje do 4. prosinca u podne, a istog dana objavit ćemo ime sretnog dobitnika/-ce koji će svoju božićnu zvijezdu preuzeti u Cvjetni atelier i trgovina Magnolia pa provjerite pratite li ih već.

Dar ne šaljemo poštom niti na bilo koji drugi način, on se isključivo osobno preuzima od strane dobitnika prema dogovorenom roku.

Sudjelovanje je neograničeno, odnosno svatko se može neograničeno tijekom dana uključiti u naš program ili komentarom na društvenim mrežama.

Dar je moguće dobiti samo jednom tijekom adventskog darivanja.

Sretnog dobitnika/-icu izabrat će žiri na temelju kreativnosti na društvenim mrežama i razmatranja cjelodnevnog druženja u programu Radija Studio M.

Prati nas na našim društvenim mrežama kako ti baš ništa ne bi promaknulo!

Dobitnica poklona je Katarina Piščak – čestitke!

Pravila Adventskog kalendara Studija M nalaze se ovdje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.