Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Adventski kalendar: Dekorativno drvce

Adventski kalendar Studija M, dektorativno drvce

Advent je. Najljepše doba godine samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju.

Uz frekvenciju Studija M i na našim društvenim mrežama, Facebook Radio Studio M i Instagram studiom_98.8, svakog dana možete pronaći različite poklone i – ako budete brzi, jer jedan poklon dostupan je samo 24 sata – osvojiti neki od njih.

#11 Adventski kalendar Studija M: Dekorativno drvce

Mini bor među najslađim je božićnim dekoracijama, a naši dom može činiti toplijim i ugodnijim i nakon blagdana. Zato se iza prozorčića adventskog kalendara danas krije ovo prekrasnodekorativno drvce, visine 32cm. Ako biste ga voljeli u svom domu sve što trebate napraviti je:

✨komentirajte koja vama draga osoba bi voljela sudjelovati u darivanju ✨

Darivanju se možete pridružiti i na našem Instragram profilu studiom_98.8 FM

Giveaway traje do 14. prosinca u podne, a istog dana objavit ćemo ime sretnog dobitnika/-ce koji će svoj borić preuzeti u Cvjetni atelier i trgovina Magnolia u Domašincu, a zapratite ih i kako vam baš nikakvi detalji ne bi promaknuli ovih blagdana. Sretno! ❣️

V A Ž N O ! Imena dobitnika/-ca objavljujemo javno – u programu radija Studio M, u ovom članku i na našim društvenim mrežama i od njih ne tražimo nikakve dodatne podatke niti ne šaljemo linkove koje je potrebno otvarati ili u njih upisivati bilo kakve osobne ili druge podatke!

Dobitnica darivanja je Matea Blažinčić – čestitamo!

***Poklon ne šaljemo, on se isključivo osobno preuzima od strane dobitnika prema dogovorenom roku (max. tjedan dana).

Pravila Adventskog kalendara Studija M nalaze se ovdje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.