Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

46-godišnjak zbog nesuglasica teško ozlijedio maloljetnika

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Protiv 46-godišnjaka s područja grada Murskog Središće podnesena je kaznena prijava jer teško ozlijedio maloljetnika.

Kako kavodi Policijska uprava međimurska, osumnjičeni je 26. siječnja ove godine oko 11 sati i 20 minuta u Murskom Središću, u Ulici Sitnice, u dvorištu obiteljske kuće zbog ranijih nesuglasica podesnim predmetom u predjelu glave udario maloljetnika te ga pritom teško ozlijedio. Vozilom hitne pomoći maloljetnik je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv 46-godišnjaka policija je podnijela kazenu prijavu nadležnom državnom dovjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.