Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

42. Skokov memorijal od 18. srpnja, turnir Med vulicama otvoren i za ekipe van gradskog područja

Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira 42. Malonogometni noćni turnir Memorijal ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći Grada Preloga u Parku mladoti od utorka, 18. do nedjelje 23. srpnja. Tradicionalni noćni turnir donosi bogat sportski i zabavni program, kao i popratnu ugostiteljsku ponudu.

Turnir med vulicama otvoren i za ekipe van područja grada Preloga!

Nogometni dio turnira igrat će se kroz kategoriju Med Vulicama i u mlađim kategorijama, od utorak 18. srpnja, do nedjelje 23. srpnja. Za turnir Med Vulicama ekipu mogu činiti igrači sastavljeni iz najviše tri susjedne ulice Preloga te igrači iz nekog od naselja koje čine Grad Prelog (Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok).

>>> FOTO/VIDEO | Čehovec pobjednik 41. memorijala ing. Vladimira Skoka

Dobrodošle su ekipe i iz ostalih mjesta Međimurja i Podravine, uz uvjet da nastupaju samo igrači iz tog naselja. Kod ekipa koje dolaze izvan Preloga, igrači mogu nastupiti iz cijelog mjesta koje se prijavljuje. Pozivaju se ekipe koje se žele prijaviti i dobro zabaviti da se prijave na broj telefona 099/528-4761. Uz turnir Med Vulicama, igrat će i limači (rođeni 2014. i mlađi), mlađi pioniri (rođeni 2012. i mlađi) i stariji pioniri (rođeni 2008. godine i mlađi). Kotizacija nema ni u jednoj kategoriji. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 17. srpnja na broj telefona 099/528-4761, gdje se mogu dobiti i sve potrebne informacije. Izvlačenje je predviđeno za ponedjeljak, 17. srpnja, u Parku Mladosti u Prelogu.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu 20 eura u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 099/528-4761. Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe.

Dođite i uživajte u vrućim ljetnim noćima, mali nogomet i odbojku na pijesku u Prelogu, u Parku Mladosti, od 18. do 23. srpnja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.