STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

41. Skokov memorijal i Ljetne noći u Prelogu uz mali nogomet, odbojku na pijesku i koncerte

Tradicionalni malonogometni noćni turnir memorijal ing. Vladimira Skoka i Ljetne noći Grada Preloga počet će u petak, 8. srpnja, i trajati do nedjelje 17. srpnja.

Završetak nogometne sezone u Prelogu donosi završne pripreme za NK Mladost Komet koji se okreće se organizaciji popularnog turnira. 41. izradnje u Park mladosti donosi mali nogomet, odbojku na pijesku, kao i bogati glazbeni program. Na ljetnoj pozornici nastupit će klapa Šufit (8. srpnja), Darko Domijan (9. srpnja), Cota G4 (10. srpnja), Jurica Pađena i Aerodrom (15. srpnja) te grupa Ogenj (16. srpnja).

Nogometni dio turnira igrat će se kroz turnir Med Vulicama i u mlađim dobnim kategorijama.

Za turnir Med Vulicama ekipu mogu činiti igrači sastavljeni iz najviše tri susjedne ulice Preloga te igrači iz nekog od naselja u sklopu grada (Cirkovljan, Čehovec, Čukovec, Draškovec, Hemuševec, Oporovec, Otok).

Prijaviti se mogu i ekipe iz ostalih mjesta Međimurja i Podravine, uz uvjet da nastupaju samo igrači iz tog naselja. Kod ekipa koje dolaze izvan Preloga, igrači mogu nastupiti iz cijelog mjesta koje se prijavljuje.

Uz turnir Med Vulicama, igrat će i limači (rođeni 2013. i mlađi), koji će igrati u petak, subotu i nedjelju, 8., 9. i 10. srpnja, mlađi pioniri (rođeni 2011. i mlađi), koji će igrati u utorak, srijedu i četvrtak, 12., 13. i 14. srpnja i stariji pioniri (rođeni 2007. godine i mlađi), koji će igrati 15., 16. i 17. srpnja. Novost je da nema kotizacije ni u jednoj kategoriji, a u svakoj će biti nagrađeni najbolji golman, igrač i strijelac.

Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati amaterski turnir u odbojci na pijesku. Prijava za ekipu je 100 kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Prijave su otvorene do 7. srpnja u City baru u Prelogu ili na broj 099/528-4761. Tog četvrtka bit će održano i izvlačenje skupina i parova u Parku mladost.

„Vruće ljetne noći provedite u Parku mladosti, uz sportska uzbuđenja, bogatu gastronomsku ponudu te puno dobre glazbe, od 8. do 17. srpnja.“ – poručili su iz NK Mladost Komet.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.