Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

360 tisuća kuna za uredsku opremu i namještaj u Metalskoj jezgri

Metalska jezgra

U županijskoj vijećnici župan Matija Posavec s predstavnikom čakovečke tvrtke, koja je odabrana nakon javnog postupka, potpisao je ugovor o nabavi uredske opreme i namještaja u Metalskoj jezgri vrijedan oko 360 tisuća kuna.

Dok su u završetku radovi na objektu, tijekom rujna i listopada on će biti i opremljen. Do kraja projekta bit će završena nabava za video nadzor i razvojnu opremu za IoT laboratorij, najavio je župan, a nedavno je i obišao radove. Službeno otvorenje Metalske jezgre najavljeno je za listopad, u skladu s epidemiološkim mjerama.  

Branko Habuš (lijevo) i župan Matija Posavec (desno)
Branko Habuš (lijevo) i župan Matija Posavec (desno)

Podsjetimo da je program sufinanciran iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020., u iznosu od nešto više od 31,2 milijuna kuna. U njemu će biti uspostavljena istraživačka infrastrukture namijenjena znanstveno-istraživačkoj zajednici za provođenje primjenjivih istraživanja usmjerenih na jačanje znanstvene izvrsnosti, stvaranje društva znanja te povećanje kompetitivnosti metalske industrije na području Međimurja, ali i sjeverozapada zemlje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.