Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

35-godišnjak u kući držao pušku i streljivo, zaradio kaznenu prijavu

Oduzeta puška M59 i streljivo, Foto: PUM

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 35-godišnjaka koji je u obiteljskoj kući neovlašteno držao oružje i streljivo.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom s područja Grada Čakovca. Utvrdili da je u obiteljskoj kući u Kuršancu neovlašteno posjedovao poluautomatsku pušku „M59“  i 12 komada streljiva.

Zbog počinjenja kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari protiv osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.