Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

28-godišnjakinja pokušala provaliti u trgovinu u Donjem Vidovcu

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

28-godišnjakinja s područja općine Kotoriba osumnjičena je za kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Kako je objavila PUM, ona je jučer iza ponoći u Donjem Vidovcu, Glavnoj ulici, nepoznati je počinitelj pokušao pomoću podesnog alata otvoriti ulazna vrata trgovine, ali u tome nije uspio. Policijski službenici Interventne jedinice ubrzo nakon pokušaja provale na mjestu događaja pronašli su 28-godišnjakinju, koja je prilikom pregleda iz jakne izvadila odvijač i čekić te ih predala policijskim službenicima.

Zbog sumnje u počinjenje opisanog kaznenog djela 28-godišnjakinja je uhićena i privedena u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje.

Protiv nje bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.