Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

27 prekršaja pješaka i biciklista

Foto: Ilustracija / Bicikl

Ukupno 32 prekršaja utvrdila je međimurska policija kroz preventivno represivnu akciju „Pješaci i vozači bicikla oprez!“ koju je provela jučer od 6 do 12 sati.  

Pješaci i biciklisti počinili su 27 prekršaja, od čega su pješaci zatečeni u tri prekršaja nepropisnog kretanja kolnikom.

Biciklisti su uhvaćeni u 24 prekršaja od kojih 12 prekršaja nepropisnog kretanja kolnikom, četiri prekršaja nepropisne uporabe svjetala u prometu, prekršaj nepropisne uporabe mobitela za vrijeme vožnje, tri prekršaja upravljanja biciklom tako da se smanjuje stabilnost vozila, četiri prekršaja upravljanja noću i uvjetima smanjene vidljivosti, a da nisu bili označeni reflektirajućim prslukom ili reflektirajućom biciklističkom odjećom.

Policija je evidentirala i pet ostalih prekršaja kod ostalih sudionika u prometu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.