Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

’27 posto više novaca za sport’: Potpisani ugovori za 51 projekt

Zajednica sportskih udruga grada Preloga odobrila je 51 sportski projekt za koji je dodijelila ukupno 118.300 eura od 221 tisuće eura koliko je osigurano kroz javni natječaj.

Ugovori su potpisani danas u gradskoj vijećnici, a predstavljajući rezultate predsjednik Dejan Naranđa ponovio je da su sredstva u odnosu na lani povećana za 27 posto. Rekao je da se na najtečaj prijavilo 30 udruga pa samim time izrazio i zadovoljstvo imponzantnim brojem udruga koje aktivno djeluju.

>>> “Novac nije problem kao nekada, ali je premalo entuzijasta, zato zahvala svima koji ustrajete”

>>> Tonka Hozjak i Andrej Hladnik najbolji sportaši grada Preloga, ŠRD Glavatica i TK Prelog najbolje ekipe

Od 54 prijavljena projekta, odobren je 51. Natječaj je bio raspisan prvi put u četiri prioritetna područja – sportska djelatnost, sportske manifestacija, prijevoz sportaša na natjecanja i najam sportskih dvorana za treninge i natjecanja.

Odbijena su dva projekta u područjima sportske manifestacije i jedan projekt u području najam sportskih dvorana za treninge i natjecanja.

Najviše klubova i udruga sredstva sredstva je dobilo za jedno do dva prioritetna područja, za sportsku djelatnost i/ilimanifestacije, a po tri kluba odobrena su srestva u tri prioritetna područja.

Odluku o financiranju javnih potreba u sportu za 2023. godinu (kliknite na dokument za listanje stranica):

[pdf-embedder url=”https://www.studiom.hr/wp-content/uploads/2023/02/ODLUKAOFINANCIRANJUJAVNIHPOTREBAUSPORTUU2023.GODINI.pdf” title=”ODLUKA+O+FINANCIRANJU+JAVNIH+POTREBA+U+SPORTU+U+2023.+GODINI”]

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.