Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

25 novih slučajeva zaraze. Zavod objavio nove tjedne podatke broja zaraženih

ilustacija_covid_19

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 104 uzorka, od čega je evidentirano 25 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 24,1%.

Oporavilo se 57 osoba pa je sada 227 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 15 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana su četiri, a isto toliko ih je otpušteno.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 121.347 uzoraka.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

Prema mjestu prebivališta u periodu od 28. ožujka do 3. travnja 88 je ukupno oboljelih na području grada Čakovca, 49 općine Nedelišće, 28 na području općine Donja Dubrava, 23 na području grada Preloga, 21 općine Sveta Marija, 17 na području grada Mursko Središće, 17 općine Donji Kraljevec, 14 općine Podturen, 13 općine Donji Vidovec, 11 općine Sveti Juraj na Bregu, 9 općine Selnica, 8 na području općine Belica, 8 općine Sveti Martin na Muri, 8 općine Štrigova, 7 općine Kotoriba, 7 općine Šenkovec, 6 na području općine Dekanovec, 6 na području općine Domašinec, 6 općine Goričan, 6 općine Gornji Mihaljevec, 5 općine Orehovica, 5 općine Pribislavec, 4 općine Strahoninec, 3 općine Vratišinec, 2 općine Mala Subotica.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 151 testirane osobe. Nije bilo preminulih od Covida-19.  Oporavila se 41 osoba i sada su 832 oboljele osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 pacijent, od kojih je jedan na respiratoru.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.