Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

24 MEDALJE: Globusovi karatisti najbolji na natjecanju u Malinskoj

Globusovi karatisti na prvom natjecanju nakon tromjesečne pauze zbog pandemije koronavirusa osvojili su čak 24 medalje!

Proteklog vikenda u Malinskoj natjecanje Krk Kup 2020. okupilo je 250 natjecatelja iz 27 hrvatskih klubova, a Globusovci su s osam zlata, četiri srebra te čak 12 bronci bili najuspješniji klub.

Zlatne medalje osvojili su: Tino Panić, David Bermanec, Aida Trstenjak, Leona Gulija, Sven Strahija i Josip Slukić, dok je dvije zlatne medalje osvojila Laura Strahija

Srebrne medalje: Ervin Šoltić, Nikola Topličanec, Sven Strahija i Tino Panić

Brončane medalje: Petar Filipović, Dorjan Rubin, Tena Vurušić, Paulina Magdalenić, Marko Lepoglavec, David Bermanec, Filip Kovačić, Timo Vlahek, Luka Sokač, Ana Filipović, Sara Novak i Kristian Topličanec

Karatiste su vodili treneri Dejan Slukić i Mladen Vizinger.

Za vrijeme prisilne stanke Globusovci su formu održavali online treninzima, no u kako za sada u kalendaru nema svih natjecanja kao i ranijih godine, predstoji im rad na vraćanju potpune forme.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.