STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

2020-2021 | Rezultati utakmica 26. kola

Nogometaši Ivnačice i Nedelišća slavili su u subotnjim susretima 26. kola 4. nogometne lige skupina Čakovec-Varaždin. U nedjelju su im se pridružile međimurske ekipe Centrometal te oba Dinama.

Momčad iz Ivanca, nakon što je prošlog tjedna prekinula crni niz, nastavila je u pobjedničkom tonu. Tri vijedna boda osvojili su u gostima kod negativan niz prekinula je kod Omladinca u Novom selu Rok.

U derbiju igranom u preloškom parku Mladosti palo je pet golova, a na kraju su zasluženo slavili su gosti iz Nedelišća. Najprije su stekli dvostruku prednost, da bi domaćinima nadu vrtili Admir Vuk i Srećko Šegović, no za odlazak bodova iz Parka mladosti zaslužan je Matija Farkaš koji je fantastičnim udarcem s oko 30 metara pospremio loptu u mrežu za konačan rezultat i pobjedu Nedelišća.

Čakovečka Sloga na svom je terenu doživjela težak poraz od Dinama iz Palovca, izgubila je 0:6, dok je u Domašincu domaći Dinamo pobijedio Jalžabet 2:1. Mladost iz Svete Marije izgubila je kod kuće od Nedeljanca s 1:2. U drugom međimurskom derbiju ovog kol igranom u Dunjkovcu, slavili su gosti iz Macinca.

Rezultati:

Novo Selo Rok: Omladinac – Ivančica  0:2

Prelog: Mladost Komet – Nedelišće  2:3

Čakovec: Sloga – Dinamo Palovec  0:6

Gojanec: Plitvica – Dubravka-Zagorac  1:0

Dunjkovec: Međimurec – Centrometal  1:2

Beletinec: Bednja – Zelengaj  5:2

Domašinec: Dinamo – Jalžabet  2:1

Sveta Marija: Mladost – Nedeljanec  1:2

Tablica:

Foto: 4. nogometna liga nakon 26. kola / 2020-2021

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More