Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

U nadzoru prometa kod dvojice vozača zaplijenili marihuanu

Preloška policija jučer je za vrijeme nadzora cestovnog prometa kod dvojice vozača zaplijenila ukupno 39,3 grama marihuane, objavila je danas Policijska uprava međimurska.

Policijski službenici najprije su u nadzora prometa u Prelogu u Ulici Matije Gupca zaustavili automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je vozio 31-godišnjak i prilikom postupanja dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 24,2 grama.
           
U nadzora cestovnog prometa u Goričanu, na Trgu sv. Leonarda, preloški policajci zaustavili su automobil varaždinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnji vozač, a on je prilikom postupanja policajcima dragovoljno predao PVC vrećicu ispunjenu marihuanom ukupne mase 15,1 grama.
           
Policijski službenici oduzeli su drogu, a 31-godišnjaka i 33-godišnjaka zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijet će optužne prijedloge Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.