Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Dva pokušaja teškog ubojstva: 30-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Dva pokušaja teškog ubojstva ubojstava počinjena su minulog vikend u Međimurju, a uhićeni su 58-godišnjak i 24-godišnjakinja, objavila je Policijska uprava međimurska.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom osumnjičenim za pokušaj teškog ubojstva.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se kako je osumnjičeni u subotu oko 23 sata u obiteljskoj kući u Orehovici, Ulici grofa Feštetića, nakon kraće prepirke nožem zadao 29-godišnjaku nekoliko ubodnih rana po tijelu.
 
Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 29-godišnjak u događaju lakše ozlijeđen te je zadržan na promatranju.
 
Protiv osumnjičenog 58-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjakinja počinila kazneno djelo pokušaja teškog ubojstva na štetu 30-godišnjeg izvanbračnog partnera.
 
u petak 17. studenoga oko jedan sat poslije ponoći u obiteljskoj kući u Paragu, prilikom svađe te međusobnog naguravanja, 30-godišnjak je rukama izudarao 24-godišnjakinju po glavi. Nakon toga 24-godišnjakinja je uzela nož te zadala 30-godišnjaku nekoliko ubodnih rana po tijelu. Tijekom opisanog nasilničkog ponašanja oba izvanbračna partnera bila su pod utjecajem alkohola.
 
Liječničkim pregledom u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je kako je 30-godišnjak u događaju zadobio teške ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju.
 
Protiv osumnjičene 24-godišnjakinje zbog počinjenja kaznenog djela pokušaja teškog ubojstva, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.
 
U nedjelju, 19. studenoga u prijepodnevnim satima na prijedlog nadležnog državnog odvjetnika osumnjičena 24-godišnjakinja dovedena je na Županijski sud u Varaždinu. Nakon saslušanja sutkinja istrage odredila joj je istražni zatvor do mjesec dana te je predana u varaždinski zatvor.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.