STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Dresovi Vatrenih s utakmice u Osijeku na humanitarnoj aukciji

Foto: Studio M arhiva

Vatreni večeras u Gradskom vrtu u Osijeku igra protiv Slovačke kvalifikacijski ogled za SP 2022., a dresovi reprezentativaca bit će ponuđeni na humanitarnoj aukciji za Zakladu Vatreno srce.

Nakon što je naša nogometna reprezentacija postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska – Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, a potom to isto učinila, ali prvi put na jednom velikom natjecanju (Hrvatska – Španjolska, osmina finala Eura 2020), tradicija se nastavlja.

Svi hrvatski reprezentativci koji budu u zapisniku utakmice protiv Slovačke, ustupit će svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bit će 89 eura.

 

Podsjetimo da su Zakladu Vatreno srce osnovali i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More