Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Vikend na prometnicama: Dva naleta na pješake

radio@studiom.hr | Na međimurskim prometnicama proteklog vikenda ozlijeđena je pješakinja, a dogodilo se šest prometnih nesreća. Na varaždinskim prometnicama dogodilo se 11 prometnih nesreća, a četiri s ozlijeđenim osobama. 
 
U petak oko 6:35 sati u Čakovcu u Vukovarskoj ulici vozačica s područja općine Pribislavec zbog neprilagođene brzine udarila je 19-godišnju pješakinju s područja općine Sveti Martin na Muri koja je započela prelaziti kolnik ulice. Uslijed udara pješakinja je podignuta na vozilo nakon čega je preko istog pala na kolnik. Vozilom hitne pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec, a težina ozljeda za sad nije poznata.
 
U petak prijepodne u Topličkoj ulici u Gornjem Knegincu 37-godišnjak je zbog neprilagođene brzine vozilom udario u stražnji dio vozila kojima je na cesti bila zaustavljena 36-godišnjakinja. Sudionici nisu tražili postupanje policije, no vozačica je naknadno zatražila liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.
 
U subotu oko 15.30 sati u Vulišincu 20-godišnjak je četverociklom sletio u jarak gdje se vozilo višestruko prevrnulo i udarilo u stablo. Mladiću koji je vozio prije stjecanja prava na upravljanje medicinska je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, a težina ozljeda nije poznata.
 
Jučer oko 19.40 sati na raskrižju istočne obilaznice grada Varaždina i Cehovske ulice 39-godišnjakinja vozilom je ušla u raskrižje na znak crvenog svijetla te udarila u vozilo kojim je upravljao 31-godišnjak. U sudaru su ozlijeđeni vozač i 34-godišnjakinja uz njegovog vozila. Medicinska im je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede za sad nisu okvalificirane.
 
Jučer oko 20.30 sati na raskrižju ulica Mirka Kolarića i Gospodarske ulice u Varaždinu vozilo je na pješačkom prijelazu naletjelo na ženu starosti 84 godine. Nepoznati je vozač ozlijeđenu ženu je dopratio na kućnu adresu, no ona je naknadno zatražila liječničku pomoć u varaždinskoj Bolnici. Policija moli očevice prometne nesreće da poznate informacije o nesreći dostave u Postaju prometne policije Varaždin ili na broj telefona 192.

Dodajmo tome da je varaždinska policija u kontroli prometa vikendom utvrdila ukupno 172 prekršaja – 54 brzina, a osam na alkohol i odbijanje alkotestiranja.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.