Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Izjave nakon poraza od Njemačke, Horvat: Ne znam što reći, pretužan sam

Foto: HRS | Hrvatska nije uspjela pobijediti Njemačku na svom putu za polufinale Svjetskog prvenstva, a ugrozila je i plasman u kvalifikacije za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine koje će loviti u srijedu protiv Svjetskih prvaka, Francuza.

Posebno nezadovoljstvo nakon utakmice izbornik Lino Červar usmjerio je prema danskom sudačkom paru, a neutješni nakon poraza bili su i naši reprezentativci.
 
Domagoj Duvnjak bio je izuzetno razočaran ishodom…
 
“Bit će jako teško, ali smo pokazali da se možemo vratiti i nakon utakmice s Brazilom. Šteta, da smo to dobili sad bi bili već sigurno treći. Mislim da smo opet pokazali karakter, ovako se vratiti pred ovakvom publikom i ovakvim protivnikom. Ovo je put kako Hrvatska treba igrati i kako se treba boriti,” poručio je kapetan nakon poraza.
 
“Jako sam tužan jer smo igrali jako dobro, odlično, borbeno, naravno i Njemačka je tako igrala i bio je težak meč. Ne znam što reći sad jer sam pretužan,” zaključio je utučeni dokapetan nacionalne vrste Zlatko Horvat.

Vrlo nezadovoljan bio je i bivši reprezentativac, danas tehnički direktor reprezentacije Igor Vori:
 
Ponosim se ovim dečkima koji su ostavili srce na teren i koji su se borili lavovski za svaku loptu. nakon poraza od Brazila, kojeg nismo ni u snu očekivali. Ovo na kraju nije bila reklama za rukomet, za sport. Nije bitno kome se tako sudi, bitan je sport. Ako se igra da svaki put da domaćin igra u finalu to nije sport. Ovo je za mene sramota za rukomet. Nijemci su mi se došli ispričavati…”

__________
Cijeli izvještaj iz Kolna donosimo u Zoni sporta u 7:15 sati!
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.