Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Kristijan Rahimovski: Stopala

Nakon posljednjih uspješnica ‘Za život cijeli‘ i ‘5 minuta’ Kristijan Rahimovski predstavlja i nešto drugačije. Singl naslova ‘Stopala lagani je zaokret od njegovog dosadašnjeg glazbenog opusa. Glazbu i tekst napisao je Dušan Bačić, a aranžman Filip Gjud.

 

  • Tijekom snimanja albuma dogodila se jedna neobična pjesma koja me ‘provocirala’, da je snimim. Najveći krivac za tu pjesmu je Dušan Bačić i ovo je moja prva suradnja s njim kao autorom, te moram priznati da mi je ostavila zaista lijep dojam. Pjesmu smo radili neopterećeno i odlučili zajedno da je sada vrijeme da izađemo sa njom pred publiku., kaže Kristijan.

Novi singl Kristijana Rahimovskog od danas možet čuti i na našoj frekvenciji!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.