Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Červar u Hrvatsku poslao Jaganjca, a na nastavak SP-a pozvao Bećirija

Foto: HRS | Hrvatski izbornik Lino Červar odlučio je Halila Jaganjca vratiti kući, dok je na nastavak Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj pozvao Kristijana Bećirija.

Na mladog Riječanina Červar nije računao ni u prvoj fazi natjecanja, no ostao je s reprezentacijom u statusu rezerve.  On se tako se vraća klupskim obvezama i pridružuju Nexeu na pripremama za novu sezonu.

Bećiri je već u četvrtak stigao u Koln gdje se pridružio suigračima na prvom trningu uoči početka druge runde natjecanja. Podsjetimo da je Hrvatska iz Munchena prenijela maksimalna četiri boda, Njemačka i Francuska imaju po tri, Španjolska dva, a Island i Brazil su bez bodova. Prvi protivnik bit će im Brazil, potom slijedi domaćin, Njemačka, a u srijedu igraju protiv Francuske.

Natjecanje u skupini večeras otvaraju Francuska-Španjolska i Njemačka-Island. Igrat će i druga skupina u Herningu gdje se sastaju Tunis-Švedska, Danska-Madarska. Utakmice se igraju u 18 i 20.30 sati.

Dodajmo tome i da večeras u Prezident kupu za plasman od od 17. do 20. mjesta igraju Srbija – Bahrain i Austrija – Argentina.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.