Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nakon potjere uhićivali 27-godišnjaka, a nepoznati počititelj razbio staklo na policijskom vozilu

U utorak poslijepodne tim interventne policije Policijske uprave međimurske je u Piškorovcu pronašao 27-godišnjaka s područja općine Mala Subotica za kojim su raspisane potrage. Muškarac je uočen na ulici nakon čega se dao u bijeg. Policijski službenici su nakon kraće potjere kroz naselje Piškorovec i šumu, sustigli i uhitili ga uz uporabu sredstava prisile.
 
Prilikom postupanja prema toj osobi u Piškorovcu, nepoznati počinitelj je kamena razbio bočno staklo na službenom kombi vozilu. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno, a protiv nepoznatog počinitelja bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.