Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: Na graničnom prijelazu održan tradicionalan novogodišnji susret

Na starom graničnom prijelazu Goričan jutros je održan tradicionalni susret hrvatske i mađarske policije, predstavnika PP Prelog i PP Nagykanisza.

Prilika je to za rezime godine, a u sljedećoj godini nadaju se nastavku uspješne suradnje, dok se obje strane pripremaju za Schengen, rekao nam je načelnik PP Prelog Zdravko Kolarić.

Uz policiju važna je i suradnja pograničnih općina i gradova, pa se susretu pridružuju i predstavnici lokalnih vlasti. Od travnja slijede radovi na poboljšanju infrastruktrue mosta, a nakon toga s hrvatske strane nadaju se da će preko starog graničnog prijelaza ponovno uspostaviti autobusni promet, kazao je načelnik općine Goričan, Mario Moharić.

Susret je završio zajedničkom fotografijama te željama za uspješnim nastavkom suradnje i u 2019.. Dodajmo tome da je tradicionalni susret između hrvatske i slovenske policije pak je održan na graničnom prijelazu Mursko Središće.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.