Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Kovačević nakon preuzimanja Poleta: Želim im pomoći u novom iskoraku

zeljka@studiom.hr | Nogometaši Poleta iz Svetog Martina na Muri, aktualni prvaci 4. NL skupina Čakovec-Varaždin polusezonu su završili su na trećem mjestu s 32 boda, šest manje od jesenskog prvaka Varteksa iz Varaždina.

S krajem polusezone momčad je preuzeo Mario Kovačević, trener koji je ranijih godina stvarao vrhunske rezutlate s našim predstavnikom Međimurjem u tada 3. HNL Istok. U Sveti Martin dolazi s klupe juniora NK Varaždin, dok je prethodnu sezonu proveo na klupi seniora NK Varaždin s kojima je stigao na prag 1. HNL, ali su zapeli u kvalifikacijama.
 

  • Klub ima ambicije, volju i želju, dobre uvjete, jako dobro funkcionira i daje primjer svim ostalima u Međimurskoj županiji, od nogometne škole do seniora. Prvaci su posljednje dvije godine, imamo dobru ekipu, no svake se godine ulaže da bude još bolje tako da sam se i ja tu prepoznao i moja je želja pomoći klubu da napravimo još jedan iskorak, i što se rezutlata tiče i samog kluba da bi bio još bolji. – rekao je novi trener Poleta za našu emisiju Zonu sporta.
Kovačević vjeruje da u nastavku sezone mogu do obrane naslova prvaka.
 
  • Što se same ekipe tiče želimo u seniorima dati priliku što više domaćim igračima. Ja uvijek vjerujem u svoju momčad. Konkurencija je velika, bit će zanimljiva polusezona, ali posljednjih pet kola upisali smo pobjede i vjerujem da ćemo tako i nastaviti. Bit će važno dobro odraditi pripreme kroz zimu i sigurno ćemo se boriti za prvo mjesto.
 
Dodajmo tome da će kroz nadolazeće blagdane Polet na čelu s novim trenerom braniti naslov prvaka na Klupskom prvenstvu Međimurja na mantinele. Cijeli intervju s Marijom Kovečevićem donosimo u emisiji Zona sporta. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.