Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Cindrić, Penezć Kobetić, Červar i Gubica-Milošević najbolji u 2018.

Luka Cindrić, Andrea Penezić Kobetić, Lino Červar i par Milošević-Gubica proglašeni su najboljima u 25. izboru za najboljeg rukometaša, rukometašicu, trenera i sudački par 2018.

Drugu godinu uzastopce titlu najboljeg rukometaša osvojio je Luka Cindrić, hrvatski reprezentativac i igrač Kielca. U kategoriji za najboljeg, uz Cindrića, nominirani su bili sjajni hrvatski reprezentativci – Zlatko Horvat, Manuel Štrlek, Halil Jaganjac te Marin Šipić.

Za najbolju rukometašicu 2018. godine proglašena je sjajna Andrea Penezić Kobetić, igračica mađarskog Siófoka, kojoj je ovo deveti put da se može pohvaliti ovakvom laskavom titulom. Za najbolju rukometašicu nominirane su bile i Ivana Kapitanović, Stela Posavec, Larisa Kalaus i Aneta Benko.

Najboljim trenerom proglašen je izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije Lino Červar kojemu je ovo već deveta nagrada u kategoriji najboljeg trenera a laskavu titulu za najbolji sudački par, po deseti put odnijeli su Gubica – Milošević.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.