Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

FOTO: Naš veseli doček Svetog Nikole

S pjesmom i puno veselja brojni mališani u srijedu su dočekali Svetog Nikolu, a koji je u hotel Kralj u Donji Kraljevec stigao s punom vrećom iznenađenja!

Dok je pred njim bila duga i hladna noć u kojoj su ga čekale mnoge čizmice, za daleki put naša djeca iz cijelog donjeg Međimurja, ugrijala su ga radosnim dočekom i veselom pjesmom, a im je uzvratio slatkim paketićima i ponekom igračkom.

Torbu Svetog Nikole napunili su Općina Donji Kraljevec, Tehnix i Studio M.

* * * * *
Fotografije pogledajte u galeriji (lijevo), a nastavak programa veselog dočeka ne propustite večeras u emisiji Radio Ciciban.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.