Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

REZULTATI: Start osme sezone Polarke okupio 93 trkača i hodača

Piše: Željka Švenda | Prvo kolo Polarne kros lige Prelog okupilo je 93 trkača i hodača, čime je već na startu srušen rekor broja sudionika po kolu koji je do sad iznosio 81. 

Najveći broj sudionika okupila je dionica na 10,8 km koju je istračlo 39 trkača. Prvi je ciljem prošao Andrej Hladnik, drugio je bio Saša Horvat, a treći Ivan Ružman. Istu je dionicu istračlo 13 trkačica, a najbrža je bila Danijela Krobot ispred Nade Siladi i Iris Jambrešić.

Kraću je dionicu od 3,2 km istčalo 20 trkača, a prvi je ciljem prošao Stjepan Hunjak. Drugi je bio Mihael Krobot, a treći Darko Martan. U konkunrenciji od 13 trkačica najbrže su bile Ana Jambrešić, Nika Jambrešić i Anamarija Vadlja. 

Dionica hodača od 3,2 km okupila je 10 sudionika, prva je ciljem prošla Ljiljana Šipuš, drugi je bio Hrvoje Novak, a treća Vesna Mikec.

Rezultate 1. kola pogledajte na linku: 

>> Rezultati 1. kola Polarne kros lige Prelog

Osma sezona Polarke koju organizira BK Prelog ima 10 kola, od čega će posljednje biti revijalno i neće se bodovati za ukupan poredak, dok će nakon njega uslijediti podjela medalja i nagrada. 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.