Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Karatisti Mihovila osvojili devet medalja u Nedelišću, Lovro Bukal najsjajniji s tri zlata

Karatisti Mihovila iz Preloga osvojili su devet medalja u 1. kolu Međužupanijske karate lige održane u nedjelju u Nedelišću. Preložani su se okitili sa čak pet zlatnih, dvije srebrne i dvije brončane medalje.

Dva karatista osvojila su po tri medalje. Najsjajniji bio je Lovro Bukal s tri zlatne medalje, i to u kategorijama: mlađi kadeti (12,13god.) +57 kg, u kategoriji kadeta (14,15god.), -57 kg i u kategoriji kadeti (14,15god.), -63 kg.

David Bermanec osvojio je dvije zlatne medalje, po jednu u kategorijama mlađi učenici(8,9god.)-30kg i u kategoriji mlađi učenici (8,9 god.) – 34 kg – zlatna medalja te broncom u kategoriji učenici (10,11 god.) -34kg.

Tino Panić u kategoriji cicibani (6, 7 god.) +26kg – srebrna medalja
Borna Bukal u kategoriji učenici (10,11 god.) -46kg – srebrna medalja
Benjamin Muhadžić u kategoriji učenici (10,11 god.) -46kg – brončana medalja

Karatiste je na natjecanju vodio trener Dino Bermanec.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.