Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Promocijom slikovnica počeli Dani Tomaša Goričanca

U OŠ Tomaša Goričanca u Maloj Subotici danas su promocijom slikovnica Nike Halić i Neve Novak, učenica 3. A razreda, počeli Dani Tomaša Goričanca. Nikina slikovnica naslova je Kako živi obitelj Ježić,a Nevina Bijela roda priča. Same su i pisale i crtale. Kako je sve počelo ispričale su na promociji, a vi poslušajte u Radio Cicibanu.

Dani Tomaša Goričanca nastavljeni su susretom s književnikom Sandijem Horvatom, a otvorena je i izložba likovnih, literarnih i fotografskih radova učenika pod nazivom Stare priče i legende, a razgledati je možete do subote. Četvrtak je rezerviran za 3. Sobočku smotru filma, a u petak u 17 sati slijedi svečana priredba s predstavljanjem pretiska knjige Tomaša Goričanca Opseđenje i poboj sisečki.

I ove godine Dane će upotpuniti Smotra dječjeg folklornog stvaralaštva koja će biti održana u subotu i nedjelju (15:30 sati) u školskoj sportskoj dvorani, o kojoj više poslušajte u četvrtak u Kulturnom mozaiku.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.