Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Predstavljen Noćni orkestar jedanaestogodišnje Eve Bogomolec

-Život priše priče, a a naša Eva piše pjesme, rekao je vidno ponosan na promociji zbirke lirskih pjesama 11-godišnje Eve Bogomolec njezin otac Siniša, ujedno i nakladnik ove zbirke naziva Noćni orkestar.

Mlada Preložanka pisanjem se bavi od 2015. godine, a od malih nogu voljela se igrati riječima i slagati ih u rime. U svojoj prvoj zbirci objavila je 87 pjesama, a ovim je prvijencom postala je i najmlađe objavljivana autorica u Međimurju.

Predgovor djelu napisao je profesor Marijan Lazar. – U današnje vrijeme nametnutnog virtualnog načina života, divno je kada se dijete u svom odrastanju usudi napraviti otklon od digitalizacije suvremenog doba i svoj mikrokozmos prebaciti na pjesnički jezik., rekao je autor predgovor.

Eva je promociju upotpunila glazbom – sviranjem na trombonu, dok je poneke pjesme iz zbirke čitala Tamara Balent. Svirali su i Patricia Percl na trombonu i Luka Bermanec na trubi.
_______
Promocija Noćnog orkestra održana je krajem rujna u Prelogu, o čemu smo govorili u našem informativnom programu, a najavili i za Radio Ciciban u kojem ćemo više o Evinom prvijencu i promociji pričati u četvrtak.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.