Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

U Orehovici počele prijave umirovljenika za božićno-novogodišnje bonove

Općina Orehovica i ove će godine svojim umirovljenicima čija je mirovina manja od 2000 kuna za božićno-novogodišnje blagdane pomoći s novčanim bonovima.
 
Kako bi ostvarili pravo na isplatu, umirovljenici s prebivalištem na području Općine Orehovica do 15. studenog trebaju se javiti u Jedinstveni upravni odjel Općine na adresi Čakovečka 9 u Orehovici radnim danima od 8 do 14 sati. Potrebno je predočiti sve odreske posljednje primljene mirovine, osobnu iskaznicu i OIB.

Prijava temeljem Javnog poziva je obavezna, a umirovljenici koji je se ne prijave do navedenog datuma, 15. studenog, neće moći ostvariti pravo na pomoć, napominu iz Općine.
 
Iznos odobrenih sredstava donijet će Općinsko vijeće u skladu s planom proračuna te ovisno o visini primanja pojedinog umirovljenika.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.