Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Vikend na prometnicama: Pijan vozilom sletio u ogradu, ozlijeđena i maloljetnica

Na prometnicama Varaždinske županije proteklog vikenda dogodilo se 14 prometnih nesreća, a dvije su osobe ozlijeđene u nesreći koja se dogodila u Strmcu Remetinečkom.

U nedjelju oko 23.50 sati 23-godišnjak vozio je s 1,53 promila alkohola u krvi, a ulaskom u raskrižje pri skretanju na nerazvrstanu cestu zbog neprilagođene brzine vozilom je udario u betonsku dvorišnu ogradu. Vozač i 17-godišnja putnica su ozlijeđeni, pomoć im je pružena u varaždinskoj bolnici, a težina ozljeda nije poznata.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.