Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Poznati pobjednici teniskog Prvenstva u Prelogu

Završnicom Prvenstva kluba i proglašenjem najboljih završio je natjecateljski dio sezone TK Prelog.
 
Na završnici A Prvenstva dugogodišnju dominaciju potvrdio je Mario Kljajić pobjedivši u finalu Matiju Trstenjaka sa 6:3, 6:0. Treće mjesto podijelili su Dejan Slaviček i Dino Peklar. U finalu B Prvenstva, inače najbrojnijoj kategoriji, slavio je Josip Gašparić protiv Filipa Kosa sa 7:5, 6:1. Treće mjesto podijelili su Krešimir Horvat i Josip Ludaš.
 
Najbolji igrač Lige kluba je Dejan Slaviček koji je kroz sezonu skupio najviše ligaških bodova. Nagrade najboljima uručio je predsjednik kluba Zlatko Filipić.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.