Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Autocestom jurio 227 kilometara na sat

Varaždinska policija u ponedjeljak jeod 12 do 18 sati provela akciju Brzina, a utvrdila je 179 prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine kretanja.

Najveća brzina od 227 km/h izmjerena je na autocesti A-4 na području naselja Ljubešćica gdje je ograničenje 110 km/h. Vozaču prijeti izricanje novčane kazne u iznosu od 3.000 do 7.000 kn i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 6 mjeseci.
 
U noći sa subote na nedjelju od 20 do 4 sata na području Policijske uprave varaždinske policija je provela i akciju Alkohol, a utvrđeno je 10 prekršaja. Najviša koncentracija od 2.17 promila utvrđena je kod 36-godišnjeg vozača u mjestu Cerje Nebojse.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.