Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Mladež DVD-a Palinovec na ponos svojoj općini

Na nedavno održanom 13. Državnom natjecanju vatrogasne mladeži Republike Hrvatske u Zadru muška ekipa DVD-a Palinovec osvojila je četvrto mjesto u konkurenciji od 57 ekipa. Od mjesta na tronu dijelile su ih tek stotinke zbog čega je ostao žal, no da je ostvareni rezultat na ponos i za pohvalu, poručio je načelnik Općine Donji Kraljevec, Miljenko Horvat.
 
  • Ono što se postigli nije mala stvar, na najbolji mogući način pred cijelom Hrvatskom predstavili ste, ne samo Palinovec, već i općinu i županiju, postigli rezultat s kojim se rijetko koja mladež u Hrvatskoj može pohvaliti, poručio je Horvat mladim vatrogascima za koje je u petak primio u općinskoj vijećnici zajedno sa zamjenikom Mladenom Čavlekom. Uručili su im prigodne poklone, a obećali i daljnju podršku Općine.
Četvrto mjesto na državnim natjecanjima pozicija je na koju su se u posljednjem desetljeću, čini se kao pretplatili, a predsjednik društva Franjo Jančec dodao je:
  • Život ide dalje, nešto smo naučili. Kolo sreće se okreće i nadamo se da će se okrenuti i prema nama pa ćemo nakon crnih 10 godina s državnog prvenstva donijeli pehar koji nam već nedostaje..  
 
Županijski su prvaci, osvajali su pehare u Kupu HVZ-a i na raznim natjecanjima, a nada za korak na postolje državne smotre ostat će im za dvije godine kada bi mogli imati i prednost domaćeg terena jer je Čakovec jedan od kandidata za domaćinstvo.
 
__________
Fotografije pogledajte u galeriji, a više donosimo u informativnom programu i Radio Cicibanu.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.