Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

FOTO: Međimurski umirovljenici obilježili svoj dan

radio@studiom.hr | Matica umirovljenika Međimurske županije petu godinu uzastopace u Centru za kulturu Čakovec priredila je kulturno-umjetnički program povodom 1. listopada,  Međunarodnog dana starijih osoba.
 
Želja je da se podigne svijest o izazovima i problemima s kojima se starije osobe svakodnevno susreću, rekla je u uvodu predsjednica Matice umirovljenika Nada Lovrec. Dodala je i kako bi mlađe generacije trebale biti zahvalnije i pokazati više poštovanja premo starijima, kao i da njihovo bogato iskustvo i želja da i dalje sudjeluju u napretku društva u cjelini pokazuje da još nisu za odbaciti.
 
U programu su nastupili Pjevački zbor Strahoninec pod ravnanjem Aleksandra Rebernika sa spletom međimurskih pjesama, samostalnu izvedbu imale su članice Zbora Nadica Palfi i Katarina Sabol, a predstavu Zabranjeno voće izvela je Kazališna družina KUU Seljačka sloga iz Nedelišća. Okupilo se 500 umirovljenika, a podršku su im dolaskom dali broji predstavnici kulturnog, društvenog i političkog života.
 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.