Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Vikend na prometnicama: Vozaču u Čakovcu izmjereno 2,95 promila u krvi

Na međimurskim prometnicama proteklog vikenda dogodilo se šest promenih nesreća, a ozlijeđene su biciklistice starosti 21 i 19 godina i maloljetnica te 21-godišnji vozač. Dva vozača sudionika prometnih nesreća bila su u alkoholiziranom stanju, a najveća količina utvrđena je kod 54-godišnjaka od 2,95 promila, sudjelovao je u nesreći s ozlijeđenim osobmama u petak oko 15 sati u Čakovcu.
 
Na varaždinskim prometnicama dogodilo se devet prometnih nesreća i to šest s ozlijeđenim osobama. U kontroli prometa utvrđeno je 146 prekršaja – 44 odnosilo se na prekršaj dopuštene brzine, a 22 na vožnju pod utjecajem alkohola i/ili odbijanje alkotestiranja.
 
U petak oko 13 sati u ulici Izidora Poljaka u Bednji 61-godišnjak upravljao je mopedom s 1,06 promila lakohola u krvi i prije stjecanja prava na upravljanje i u jednom trenutku izgubio nadozor nad vozilom i pao na kolnik. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, težina ozljeda nije poznata.
 
U petak u Zagorskoj ulici u Novom Marofu, 40-godišnjak traktorom je na nogostupu prešao preko noge 28-godišnje pješakinje kojoj je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, a težina ozljeda nije poznata.
 
U subotu poslijepodne na Trgu Svetog Vida u Vidovcu 28-godišnjak zbog ne držanja potrebitog razmak u vožnji u slijedu udario je u vozilo kojim je upravljala 56-godišnjakinja, a u nesreći je ozlijeđena 68-godišnjakinja iz njezinog vozila.
 
U nedjelju oko četiri sata iza ponoći u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu 21-godišnjak s 1,98 promila alkohola u krvi dolaskom do raskrižja vozilom je sišao van kolnika te udario u metalni stup semaforskog uređaja.
 
Jučer oko 16 sati u Topličici 41-godišnjak vozio je s 2,10 promila alkohol u krvi i vozilom sletio u cestovni jarak gdje je vozilo udarilo u dva betonska tulca. Vozač je pješke napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen od strane policijskih službenika. Vozač je zadobio ozljede, koje mu za sada nisu okvalificirane.
 
Jučer oko 20 sati u Donjem Makojišću 20-godišnjak s 0,77 promila u krvi vozilom je sišao s kolnika te prevrnuo u cestovni jarak. Vozaču je pomoć pružena u varaždinskoj bolnici, a težnia ozljeda nije poznata.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.